Στον Εθνικό Πειραιώς ο Χάρης Ρομπόπουλος!

Το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του Χάρη Ρομπόπουλου στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού υποδέχεται έναν Παγκόσμιο πρωταθλητή με τις μικρές εθνικές ομάδες, καθώς ο νεαρός αθλητής έχει στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης το 2018 στο Μινσκ και Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2019 στο Κουβέιτ. 

Ο Χάρης Ρομπόπουλος ξεκίνησε την υδατοσφαίριση σε ηλικία 12 ετών στην Κωνσταντινούπολη με τον Σέρβο προπονητή, Στέφαν Νόνκοβιτς, ο οποίος τον προώθησε στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης όπου και παρέμεινε έως το 2016 αγωνιζόμενος στην Α1 ανδρών. 

Από το 2016 έως το 2018 αγωνίστηκε στον ΑΝΟ Γλυφάδας και από το 2018 έως και φέτος στον ΑΟΠ Φαλήρου. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού, στην περιφέρεια και ενίοτε ως φουνταριστός.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «Αυτοκράτορα» τόνισε:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή μου στον Εθνικό Πειραιώς, μια ομάδα που αποτελεί τον «Αυτοκράτορα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Στόχος μου είναι να προσφέρω τα μέγιστα στη νέα μου ομάδα και φυσικά να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δόθηκε».

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswomenwaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos women water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising