Μεγάλη ανατροπή τα κορίτσια, σε αγώνα που δεν τελείωσε!

Παρότι για ένα ημίχρονο δεν έπαιξαν καλά, τα κορίτσια του Εθνικού Πειραιώς πέτυχαν τεράστια ανατροπή και ισοφάρισαν τον ΑΝΟΓ σε 11-11, οκτώ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα με «χρυσό» γκολ της Φοίβης Χατζηκυριακάκη.

Ωστόσο, ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ γιατί οπαδός έριξε τον διαιτητή Ποσποτίκη μέσα στο νερό, σε μια κίνηση που καταδικάζει το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς.

Ο αγώνας έκλεισε, αλλά όχι το ίδιο και το φύλλο αγώνος που παρέμεινε ανοιχτό και για τις τύχες του αγώνα θα αποφασίσει η ΚΟΕ ή το αθλητικό δικαστήριο.

Εδρούχος δεν υπάρχει, καθώς είναι Όμιλος και δεν τίθεται τιμωρία γηπεδούχου ή αφαίρεση βαθμών. Δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη.

Αναλυτικά όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα: “Στο 3.32 του 4ου οκταλέπτου, ο βοηθός προπονητή του ΑΝΟ Γλυφάδας, Πέτρος Δουδέσης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία. Στο 0.08 του 4ου οκταλέπτου, μετά από τέρμα ισοφάρισης του Εθνικού Πειραιά, φίλαθλος από την εξέδρα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έσπρωξε το διαιτητή Ποσποτίκη, με αποτέλεσμα να πέσει στην πισίνα. Ο φίλαθλος ετράπη σε φυγή (αγνώστων στοιχείων), το παιχνίδι διεκόπη, αστυνομική δύναμη δεν υπήρχε στο κολυμβητήριο, ο διαιτητής αδυνατούσε να συνεχίσει τον αγώνα. Όταν ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα, το σκορ ήταν 11-11 και σέντρα είχε ο ΑΝΟ Γλυφάδας”.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ   11-11 (διεκόπη)

Τα οκτάλεπτα: 1-4 , 2-3 , 5-2 , 3-2 (διεκόπη)

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Λούδη, Κωνσταντοπούλου, Τζελέπη, Κολιτσοπούλου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, Κους, Ρουμελιώτη, Χάουτον, Γκοτζιά, Ζαφειράκη

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκης, Νίνου, Κοσμά, Γιαμπασάκου, Μαμόγλου, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Κοκκινάκη, Μαστρόκαλου, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη, Θωμοπούλου, Χριστοδούλου, Καρύτσα

Διαιτητές: Ποσποτίκης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός.

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswomenwaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos women water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising