Ανακοίνωση για τα άγρια επεισόδια στο «Π. Καπαγέρωφ»

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς, ο team manager της ομάδας κ. Σιδέρης Τάσος και ο υπεύθυνος, κ. Κολοβός Δημήτρης, καταδικάζουν τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν από χούλιγκαν στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ», το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα και η ομάδα μας, στο πλαίσιο της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας για την Α1 γυναικών. 

Είναι απαράδεκτο να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, οικογένειες, παιδιά και ηλικιωμένοι φίλαθλοι από ανεγκέφαλους που προκάλεσαν χάος έχοντας στην κατοχή τους, ρόπαλα, μαχαίρια, πυρσούς κ.α.

Μάλιστα, αυτό το απαράδεκτο περιστατικό έλαβε χώρα μόλις μια ώρα μετά την αναμέτρηση του Εθνικού Πειραιώς με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, επίσης για την Α1 γυναικών και τρεις αθλήτριες του «Αυτοκράτορα» (σ.σ Η αρχηγός Κέλλυ Μπίσμπα και οι Κέλλυ ΜακΚί και Μόργκαν Μπάξτερ), έγιναν μάρτυρες των πρωτοφανών επεισοδίων, καθώς ήταν στην κερκίδα και έντρομες είδαν τους χούλιγκαν να κάνουν το «Π. Καπαγέρωφ» πεδίο μάχης. 

Σημειώνεται ότι οι αθλήτριες του «Αυτοκράτορα» δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, πέραν του σοκ που υπέστησαν και ειδικότερα οι αθλήτριες από το εξωτερικό προσπαθούσαν να αντιληφθούν αν πρόκειται για κάποιο αστείο, καθώς στον υπόλοιπο κόσμο ο αθλητισμός είναι γιορτή και όχι έδαφος εγκληματικών αντιπαραθέσεων από επικίνδυνους κουκουλοφόρους.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες φιλάθλους του Ολυμπιακού Πειραιώς και ελπίζουμε ποτέ ξανά να μη δούμε παρόμοια περιστατικά στον ελληνικό αθλητισμό, πόσω μάλλον δε στο ευγενές άθλημα της υδατοσφαίρισης που υπηρετούμε. Ποτέ ξανά στο μέλλον να μη δούμε δακρυσμένα πρόσωπα νεαρών κοριτσιών και εγκληματικά στοιχεία στις κερκίδες των κολυμβητήριων. 

Η Πολιτεία και η ελληνική αστυνομία οφείλουν, έστω και τώρα, να μεριμνήσουν για την ασφάλεια όλων μας! 

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswomenwaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos women water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising