Το πιο μεγάλο «ευχαριστώ»!

Το πιο μεγάλο «ευχαριστώ»!

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς, ο team manager της ομάδας, κ. Σιδέρης Τάσος και ο Υπεύθυνος της ομάδας, κ. Κολοβός Δημήτρης, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους χορηγούς μας (σ.σ Κεντρική φώτο άρθρου), οι οποίοι στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την ιστορική επιτυχία της διοργάνωσης του Δ’ Ομίλου της Euroleague γυναικών.

Το όνειρο της ευρωπαϊκής συμμετοχής έγινε πραγματικότητα χάρη στους χορηγούς του τμήματος και τίποτα δεν θα μπορούσε να έχει επιτευχθεί χωρίς εκείνους.

Η άποψη των ανθρώπων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, καθώς εκείνων των κορυφαίων ομάδων από Ιταλία, Ουγγαρία, Γαλλία και Ρωσία για όσα είδαν στον Πειραιά από τον Εθνικό είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει το γυναικείο τμήμα του «Αυτοκράτορα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης ώστε να επανέλθει στην κορυφή.

Ο Εθνικός Πειραιώς, με την τεράστια συνεισφορά των χορηγών του γυναικείου τμήματος, διοργάνωσε ένα τετραήμερο γιορτή για το ευρωπαϊκό πόλο και απέσπασε τα εύσημα για τις συνθήκες που δημιούργησε!

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ! Συνεχίζουμε για τις επόμενες επιτυχίες!

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswomenwaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos women water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising