Λιαπάκη: «Μάθημα για εμάς το παιχνίδι με το Ρέθυμνο»

Κατερίνα Λιαπάκη: «Μάθημα για εμάς το παιχνίδι με το Ρέθυμνο»

Ως μάθημα για την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον ΝΟ Ρεθύμνου για το φινάλε της Β’ Φάσης η αθλήτρια της ομάδας, Κατερίνα Λιαπάκη, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο σάιτ του τμήματος, το ethnikoswomenwaterpolo.gr

Η νεαρή περιφερειακή τόνισε ότι στόχος του Εθνικού είναι η 3η θέση στην Α1 γυναικών και για αυτό δουλεύουν σκληρά στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Λιαπάκη:

«Είμαστε αρκετά ευχαριστημένες από τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει, έχουμε δουλέψει σκληρά. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένα μάθημα για εμάς, δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα δυο οκτάλεπτα κάναμε αρκετά λάθη και ομαδικά και ατομικά που με μια ομάδα σαν το Ρέθυμνο στοιχίζουν. Παρόλα αυτά, συγκεντρωθήκαμε, δουλέψαμε στην άμυνα και αυτό βοήθησε και στην επίθεση μας με αποτέλεσμα να πάρουμε τη νίκη και φυσικά την πρωτιά στον Όμιλο. Σε ότι αφορά τη Γ’ φάση θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε στα λάθη μας για να εμφανιστούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικές και να πετύχουμε τους στόχους μας που φυσικά δεν είναι κάτι άλλο από την τριάδα».

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswomenwaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos women water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising