Με Ρέθυμνο την Τετάρτη στον Πειραιά!

Με Ρέθυμνο την Τετάρτη στον Πειραιά!

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα!


Η ευρωπαϊκή επιστροφή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ είναι γεγονός και τα οφέλη από τη συμμετοχή του τμήματος στον Δ’ Όμιλο της Euroleague είναι πολλά περισσότερα απ’όσα μπορεί να διακρίνει κάποιος με μια πρώτη ματιά.
Παρόλα αυτά, οι «κυανόλευκες» αφήνουν πίσω τους τη γιορτή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και στρέφουν ξανά την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και τη Β’ φάση.


Η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 19:30 τον ΝΟ Ρεθύμνου για την τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης, με τον Εθνικό να έχει κατακτήσει ήδη με άνεση την πρωτιά στον Όμιλο, κάτι που σημαίνει ότι θα μπει στη Γ’ φάση με 3 βαθμούς μπόνους.


Η ομάδα είχε ευκαιρία ξεκούρασης για μόλις μια ημέρα και την Τρίτη επιστρέφει στις προπονήσεις για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Κρητική ομάδα, επιθυμώντας να κλείσει με θετικό τρόπο τον συγκεκριμένο κύκλο αγώνων.

Μοναδική απουσία για το τεχνικό επιτελείο αποτελεί εκείνη της Άλκηστης Μπενέκου που αναχώρησε για τις ΗΠΑ, για το επόμενο μικρό χρονικό διάστημα και σύντομα θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Εθνικού Πειραιώς.Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswomenwaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos women water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising